-Imię - Denis (tak tak penis) ^ ^
-Wiek - 16 latek :d
-Skąd jesteś - Czerwionka-leszczyny nie daleko Rybnika (sląsk) chopy ^ ^
-Nick Postaci - Pokahontaz
-Nick z forum Underground - rondelek
-Res postaci - 2 res 360 lvl
-Rasa postaci - Magic Gladiator
-Inne postacie jakimi grasz-grałeś - Rondelek BK z 8 resem
-Gildie w jakich byłeś/aś i przyczyna odejścia z niej - Exaited czy jakoś tak nie pamiętam dawno to już było, odszedłem dlatego ze nie grałem.
-Ile czasu dziennie poświęcasz na grę - z 3-4h ale przeważnie dłuuużej ;d
-Która rasa najbardziej ci się spodobała i dlaczego - Ohh wszystkie są fajne jak dla mnie. gram każda jak mogę i mi się chce.
-Czy grywałeś/aś wcześniej w MuOnline - Derioz mu
-Czego się spodziewasz po wstąpieniu do GooDMaNs
- Oczekuje hmm. zajebistej atmosfery w gildi żeby lepiej sie grało no wiecie tak żeby chciało sie wejść znów na mu i z wami popisać
-Co sądzisz o naszej guild, dlaczego ją wybierasz i co przez to zyskamy -Zyskacie nowego debila hehe ;P. Polecił mi was mój RL Next powiedział że własnie to jest ta gildia której szukasz ta z jajami hehe. Mila atmosfera jest powiedział i wgl was chwalił
-Zainteresowania po za mu-online - Lubie wypić i szlajać sie po pijaku na dworze ^ ^. nie no interesuje sie piłka, żużlem. a teraz mam fajne zajecie nazywa sie Dziewczyna ;p wiec no to jest moje największe zainteresowanie. ;d
-Coś o sobie - Hmm jaki ja jestem?, No to tak moi koledzy z podwórka mówią na mnie Rondel a dlaczego tak na mnie mówią to wam nie powiem bo dużo gadania ;p, mieszkam nie daleko rybnika jest to małe miasto czerwionka leszczyny tu sie wychowałem i tu zostanę. Mam słabe nerwy łatwo mnie wkurzyć , nie róbcie tego bo nie chce sie z wami kłócić, lubię spędzać czas ze znajomymi np. przy ognisku czy tez na ławce w parku ^^ . Jeśli chcecie sie dowiedzieć więcej to napiszcie to wam poopowiadam^^.
-SS Twoich wszystkich postaci - (screan shot Twoich wszystkich postaci - NIEOBOWIĄZKOWE)
- Twoje zdjęcie - (Po prostu zdjęcie Twojej buźki - NIEOBOWIĄZKOWE )